GEEN RETOUR MEER MOGELIJK VANWEGE ONZE OPHEFFINGSUITVERKOOP

Home » algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden – Maysa Moon

 

Artikel 1.0  Prijzen

Artikel 2.0  Bestellen 

Artikel 3.0  Betalen

Artikel 4.0  Verzenden en verzendkosten

Artikel 5.0  Levering

Artikel 6.0  Onjuiste bezorging

Artikel 7.0  Retourneren

Artikel 8.0  Persoonlijke gegevens

Artikel 9.0  Aansprakelijkheid

Artikel10.0 Afbeeldingen en omschrijvingen

Artikel11.0 Vragen en opmerkingen

Artikel12.0 KlachtenMaysa Moon staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 77099664. Onderstaand vindt u de algemene voorwaarden van Maysa Moon.
Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met Maysa Moon als ook op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Artikel 1.0 – Prijzen
Alle genoemde prijzen in de webwinkel van Maysa Moon zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is Maysa Moon bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij Maysa Moon. U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

Artikel 2.0 – Bestellen
Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van Maysa Moon die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Ondanks dat Maysa Moon gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal Maysa Moon u hiervan zo spoedig mogelijk in kennis stellen.

Artikel 3.0 – Betalen
Wanneer de bestelling via de website van Maysa Moon plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten, aan Maysa Moon te voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van iDEAL onze voorkeur geniet. Zodra Maysa Moon uw betaling heeft ontvangen, zal dit per mail aan u worden bevestigd. Uiteraard streeft Maysa Moon er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken.

Artikel 4.0 - Verzenden en Verzendkosten
De standaard verzendkosten voor Nederland voor een bestelling op de website zijn € 5.

  1. DPD - € 5(Nederland) 

  2. DPD - € 11.50 (België) 
  3. DPD - € 11.50 (Frankrijk) 
  4. DPD - € 11.50 (Duitsland) Artikel 5.0 – Levering
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Maysa Moon hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis worden afgeleverd, eventueel m.u.v. pre-orders. Afwijkende levertijden worden altijd bij het artikel, of in de winkelwagen vermeld.

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van Maysa Moon een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door DPD.

Let op bij niet thuis:

Nadat het pakket 1x aangeboden is en niet afgeleverd kan worden, dan wordt het pakket retour gestuurd, en komen dan extra verzendkosten en handelingskosten bij. Wij storten dan u aankoop bedrag retour exclusief alle gemaakte verzendkosten. En u kunt dan weer opnieuw u order plaatsen mocht u de bestelling nog willen ontvangen. Artikel 6.0 - Onjuiste bezorging
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Maysa Moon kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

Artikel 7.0 – Retourneren

Let op bij het bestellen:

  • Omdat wij stoppen met de webshop nemen wij geen retouren meer aan! 
  • Geen uitzonderingen mogelijk

Artikel 8.0 - Persoonlijke gegevens
Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheerprogramma van Maysa Moon. Daarnaast worden uw gegevens door Maysa Moon aangewend voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toezenden van mailings. Mocht u deze mailings niet meer willen ontvangen dan kunt u zich hiervoor afmelden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens verwijderen uit ons systeem. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert Maysa Moon bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving.

Artikel 9.0 - Aansprakelijkheid
Maysa Moon is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door Maysa Moon geleverde producten. Maysa Moon kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van Maysa Moon beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten.

Artikel10.0 - Afbeeldingen en omschrijvingen
De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Maysa Moon kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Maysa Moon is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.

Artikel 11.0 - Vragen en opmerkingen
Maysa Moon streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stelt Maysa Moon het op prijs als u dit laat weten via de mail (info@maysamoon.nl).

Artikel 12.0 - Klachten
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@maysamoon.nl.

LET OP: 
Ieder artikel word voor verzending gecontroleerd op fabrieksfouten, scheuren, loszittende knopen etc.

 

 

De privacybeleid van MAYSA MOON kunt u hieronder downloaden. 

 

Privacyverklaring MAYSA MOON 2020
PDF – 125,8 KB 258 downloads
Maysa Moon Herroepingsrecht
Word – 14,3 KB 227 downloads