GEEN RETOUR MEER MOGELIJK VANWEGE ONZE OPHEFFINGSUITVERKOOP

Home » service en contact » bezorgen

Bezorgen

Let op, vanwege de opheffingsuitverkoop kan de bezorgtijd wat langer duren.

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Maysa Moon hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren.Afwijkende levertijden worden altijd bij het artikel, of in de winkelwagen vermeld. Voor buiten Nederland geld andere levertijden.

Op werkdagen voor 15.00 besteld, word u pakketje de zelfde dag verzonden. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door DPD.

Bezorgkosten in Nederland bedraagt €5. 

Onjuiste bezorging
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Maysa Moon kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.