• Gratis verzenden vanaf €50.-
  • Vandaag besteld, zelfde dag verzonden. 
Home » service en contact » retourneren

Retourneren/ruilen 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Maysa Moon zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Maysa Moon geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@masysamoon.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is (in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje en inclusief een ingevuld retourformulier).

Maysa Moon behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Iedere artikel word voor verzending gecontroleerd op fabrieksfouten, scheuren, loszittende knopen etc. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. Een defect ontvangen product dient direct na ontvangst per e-mail te worden aangemeld. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. 
Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Maysa Moon het bedrag (met uitzondering van eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. 

 

Stappenplan retourneren:

stap 1: binnen 14 dagen het artikel als retour aanmelden dmv een email te sturen naar info@maysamoon.nl

stap 2 : vul de retourbon in.

stap 3: De artikel(en) en retourbon in de originele verpakking. LET OP! het artikel mag niet beschadigd zijn(vlekken, scheuren etc), de kaartjes moeten aan de kleding vast zitten.

stap 4: zend het artikel retour en bewaar de track & tracé en mail het naar info@maysamoon.nl

Wij verwerken de retourzendingen eenmaal in de twee weken en storten het voor de geretourneerde items betaalde bedrag dan terug naar de rekening waar de betaling vandaan is gekomen.